O značce Mark Ryden

Mark Ryden je lídrem v oboru inovativního designu batohů a chytrých doplňků. Nabízí nejnovější technologické a streetwearové trendy pro studenty, profesionály i kreativní městské nomády.

Naše batohy, cestovní tašky a ruksaky jsou ideální pro individuály vyžadující za všech okolností perfektní eleganci v jejich neustálém závodu s časem. Produkty Mark Ryden naplňují představy nejnáročnějších uživatelů, kteří hledají praktickou a funkční výbavu s možností přenést svůj digitální svět kamkoliv a kdykoliv s sebou. Minimalistický design  propracovaných modelů je určený primárně do prostředí rušných metropolí, pro časté dojíždění do kanceláře či do školy, nebo pro společenský a pracovní život v městských kavárnách.

Věříme, že design, který vyvíjíme, představuje něco víc, než jen módní streetwear. Naše produkty jsou odrazem neustálého vývoje životního stylu a potřeby být stále propojen se světem okolo. Naše osobní multimediální zařízení už nejsou pouze symbolem technologického pokroku, ale staly se základními nástroji pro náš pracovní, společenský i kulturní život. Chytré technologie jsou nyní zkrátka pevnou součástí našeho světa. Ani my však nejsme v tomto ohledu pouhá značka cool batohů. Více než cokoliv jiného totiž vyvíjíme a nabízíme nositelné technologie. Stejně jako jsou chytré produkty, které máte v těch od nás. 

Bezpecnostni batoh na notebook Fresh II Mark Ryden 4
 

Ať už v menším, či větším provedení, naše modely jsou konstruovány k přenášení tabletu, notebooku a jiné citlivé elektroniky i osobního příslušenství, sluchátek, fotoaparátu, dokumentů, a mají dostatek prostorných a praktických kapes i pro oblečení, cestovní výbavy apod. Produkty Mark Ryden navíc disponují různou úrovní zabezpečení: od vodotěsných materiálů, po ochranná řešení pro krádežím, ale i jiné vychytávky. Lepší batohy a tašky do města už jednoduše nenajdete.

Dnešní svět je rychlý a neúprosný. Kdo se na okamžik zastaví, okamžitě ztrácí vodítko ke schopnosti využívat možnosti technologického pokroku skutečně na maximum. Pokud chcete být úspěšní, musíte být stále o krok napřed. Ve všem, co děláme, se řídíme stejnými principy, které udávají směr globálního technologickému průmyslu. Naše inovace vás udrží připojené k pulzujícímu tempu dravé digitální revoluce. Seznamte se s Mark Ryden: vaší novou nositelnou technologií.

Prohlédněte si naši nabídku stylových a chytrých batohů, které se vám budou nejen dobře nosit, ale můžete si s nimi všechny své aktivity užít naplno. Batohy jsou opatřeny USB portem – nemusíte se tedy bát, že vám dojde šťáva. Batohy na notebook, cestovní batohy pánské i dámské a mnoho dalších najdete právě na našem e-shopu Mark Ryden, kde snadno a rychle uspokojíme vaše požadavky.

Tip: Chybí vám 90. léta, osvěžte si je s našimi ledvinkami, které v poslední době zažívají velký comeback. Buďte IN i vy a vyberte si tu svoji.

Batohy na notebook

Odyssey batoh 26l

3 190,00 

Cestovní batohy

Infinity batoh 26l

2 790,00 

Batohy na notebook

Cache bezpečnostní batoh 25l

2 790,00 
2 890,00