Jaký batoh na pohovor?

Při pohovoru je důležité vypadat profesionálně, od účesu až po boty a výběr kabelky. Batohy jsou oblíbenou volbou z mnoha důvodů, ale lidé se stále ptají, zda je přijatelné vzít si je na pohovor.
Není neprofesionální vzít si na pohovor batoh, pokud má vhodný styl a design a zapadá do kancelářské kultury společnosti, do které se hlásíte. Bez ohledu na kulturu není přijatelné vzít si na pohovor svou špinavou starou školní tašku.
Některé druhy batohů jsou vhodné pro pracovní pohovory. Existují určité vlastnosti a vlastnosti, na které je třeba dávat pozor. Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli více o správném batohu pro rozhovory.

maxresdefault 3

Jaké batohy si mohu vzít na pohovor?

Určité druhy batohů lze určitě vzít na pohovor. Batohy jsou ve srovnání s jinými druhy tašek praktičtější, zejména pokud na pohovor dojíždíte. Dobrou zprávou je, že v dnešní době přicházejí v široké škále stylů a cenových relací, takže je snadné najít design, který je vhodný pro pracovní pohovor.

Zde je několik funkcí, na které byste si měli dát pozor:
Strukturované batohy, které se samy postaví, i když jsou téměř prázdné. Dodávají elegantní, uhlazený a profesionální nádech téměř jakémukoli outfitu. Většina strukturovaných batohů se dodává v malých a středních velikostech, které jsou ideální pro profesionální prostředí.

Vsaďte na batohy, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dodávají profesionální nádech. Patří mezi ně kůže, umělá kůže, voskované nebo hustě tkané plátno, bavlněný kepr, povrstvené látky a podobně. Opět by to záviselo na kancelářské kultuře společnosti, do které se hlásíte. Pokud společnost vybízí zaměstnance, aby do práce nosili tenisky a džíny, můžete sehrát roli výběrem batohů vyrobených ze syntetické kůže, plátna nebo podobně.

Batohy navržené v jednoduchých, neutrálních barvách a bez jakýchkoliv potisků jsou vždy dobrou sázkou, pokud chcete vypadat profesionálně. Černá, hnědá, velbloudí, béžová a šedá jsou obvykle bezpečnou volbou a mohou se hodit téměř ke každému outfitu. Pokud je váš outfit monochromaticky neutrální, vyberte si batoh s jednobarevnou vnější částí, jako je červená, smaragdově zelená, tmavě fialová nebo tmavě modrá. Na druhou stranu hlasité a křiklavé barvy nebo vzory udělají pravý opak, než abyste vypadali profesionálně.

Použijte menší, skladnější batoh. Obecně řečeno, používejte batoh o objemu 6 až 20 litrů. Cokoli většího než tento objemový rozsah už bude taškou vhodnou do outdooru. Batohy by měly nést jen to, co potřebujete, takže pokud si potřebujete vzít na pohovor notebook, můžete jít s vyšším batohem na notebook, pokud není objemný. Dámy mohou využít formální mini batohy, které jsou na menším konci řady.
Přihrádky na dokumenty nebo notebook jsou praktickou funkcí, kterou oceníte, i když už neděláte pohovory. Před pohovorem jsou tyto přihrádky užitečné při ukládání dokumentů, které budete potřebovat, jako jsou kopie vašeho životopisu. Přihrádky mohou nebo nemusí být polstrované, ale jsou užitečné při ochraně vašeho notebooku a udržování dokumentů bez pomačkání.

Za každou cenu se vyvarujte nošení plného, ​​objemného nebo velkého batohu. Batoh by vám měl pomoci zůstat a vypadat organizovaně, ale také nechcete, abyste vypadali, jako byste s sebou měli všechno, co vlastníte.

960,00 

Batohy na notebook

Madden městský batoh 26l

2 890,00 

Všechny batohy

Blend batoh 13l

2 590,00 
Není skladem

Síň slávy

Městský batoh Uno

2 290,00 2 390,00