Integrované USB, RFID ochrana, vytahovací pláštěnky: co vše umí technicky našlapané batohy?

Batohy a tašky od Mark Ryden nevynikají pouze designem, kvalitou materiálu a zpracováním. Ve své podstatě se totiž jedná o technologie. Moderní městské batohy mají povahu chytrých wearables, tedy nositelných gadgetů přizpůsobených rychlému digitálnímu prostředí současnosti. Chytré batohy poskytují řadu inovativních funkcí jako zabudované USB porty nebo bezpečnostní prvky a jsou přizpůsobené elektronickým zařízením pro život a práci v džungli rušných metropolí. Batohy Mark Ryden v tomto nejsou vyjímkou.

3edd9fe7 a074 4401 9284 0eb70926cc3a

Funkční batoh vám umožní být mobilní, pohotový a efektivní v běžných situacích každého dne. Ať už cestujete do práce, žijete mezi kavárnou a kampusem, nebo pracujete na kreativních projektech odkudkoliv a kdykoliv. Styl života a práce se během posledních let nenávratně proměnil. Vše je nyní flexibilní, online, v pohybu, non-stop. K tomu je zapotřebí potřebná výbava. Modely Mark Ryden nabízí řadu chytrých funkcí pro dosažení potřebné produktivní flow, přesně v souladu s rychlostí současného životního stylu. Stejně jako ostatní wearables jsou navržené tak, aby fungovaly společně s dalšími chytrými přístroji a umožnily vše propojit do jedné kompatibilní soustavy.

Standardně jsou modely Mark Ryden vybaveny zabudovaným USB portem a stávají se tak zdrojem pro nabíjení elektroniky. Kdykoliv. Ve vlaku, v kavárně, kině, nebo rovnou za chůze. Uvnitř batohu propojíte powerbanku s vestavěným USB, následně z vnější strany připojíte vaše zařízení a máte k dispozici rozšířenou konektivitu. Ihned a prakticky. S tímto řešením bude vždy naplno ve hře. Už nemusíte čekat dalších 10 minut na dobití telefonu. Můžete rovnou vyrazit. Po nějaké době už nebudete chtít nic jiného. Je to opravdu silný benefit.

Dalším výraznou vlastností řady modelů od Mark Ryden jsou bezpečnostní prvky, dokonale chránící věci uvnitř vašeho batohu. Jedná se např. o skryté zipy a kapsy, materiál odolný proti naříznutí, nebo TSA zámky proti krádežím. Jsou to věci, které vám samotným nijak nebrání v rychlému přístupu do batohu, ale účinně zabrání kapsářům v pokusech o odcizení vašich věcí. Zámek se rozhodně hodí také v případě, že batoh někde zapomenete. Máte tak jistotu, že o drahé věci uvnitř za desítky tisíc nepřijdete. Skvělou funkcí jsou také speciální kapsy s RFID ochranou. Je to vrstva blokující možnost bezkontaktního přenosu signálu RFID technologie, na níž jsou založeny také platební karty. Pokud tedy svou kartu umístíte do této bezpečnostní kapsy, zabráníte případné bezkontaktní krádeži vašich peněz pomocí přenosných čteček a skenerů. Cool, ne?

Mark Ryden vyrábí batohy z prémiového voděodolného materiálu, takže všechno uvnitř zůstává vždy hezky v suchu. Některé modely ale nabízí ještě jednu opravdu TOP vychytávku: integrovanou pláštěnku do deště. Tu můžete vytáhnout zespodu nasazeného batohu ze speciální kapsy a pokrýt s ní nejen batoh, ale i sebe samotného. Pláštěnka tedy funguje jako pohotovostní pončo s kapucí a reflexním pruhem. Máte ji vždy s sebou, vždy rychle po ruce. Třeba i místo deštníku, na který už nemusíte nutně myslet. Prostě pecka.

Je jasné, že nositelné technologie bude stále výraznější součástí dnešního způsobu života, práce a cestování. Funkční městské batohy jsou přizpůsobené digitálním inovacím a rozšiřují konektivitu i pracovní rámec vašich elektronických zařízení. A ať už budoucnost přinese cokoliv, můžete si být jistí, že my vám k tomu dáme vždy to nejlepší řešení, jak si to vzít s sebou. S technikou od Mark Ryden.

 

Všechny batohy

Explorer

3 090,00 

Batohy na notebook

Bolter M2

2 990,00 

Všechny batohy

G1 Rocket 29l

3 190,00 
Není skladem

Všechny batohy

Farewell G1 batoh 25l

3 190,00 

Všechny batohy

Fold M2 batoh 36l

3 390,00 

Všechny batohy

Bumper batoh 11l

2 790,00 

Všechny batohy

Foster batoh a taška 20l

2 990,00 

Všechny batohy

Go2 batoh 18l

2 590,00